liverpool drakt, fotballdrakter barn

Første halvdel mål fra Monaco 's Kamil Glik og Kylian Mbappe-Lottin så vertskapene Montpellier til tross for deres tilbakeslagsarbeid. Lucas Moura kom på benken for å score en stopper-vinneren da Paris Saint-Germain slo Lille 2-1 på Parc des Princes for å holde presset på toppen av Ligue 1. En looping header fra Edinson Cavani med 50 minutter igjen ser ut til å ha satt PSG opp for seier, holde dem innenfor slående avstand fra lederne Monaco. Lille truet imidlertid med å forlate hovedstaden med en andel av poengene etter at Nicolas de Preville var like etter en målvakt Alphonse Areola. Den brasilianske Lucas liverpool drakt skjønte imidlertid seieren da han scoret fra nært hold etter en scramble i Lille straffespark. Tidligere hadde Monaco utvidet sin ledelse i bordet til seks poeng etter å ha slått Montpellier 2-1 - men PSGs seier holdt marginen på tre. Kylian Mbappe-Lottin fortsatte å leve opp til den sprøytenarkomanen Arsene Wenger har rammet på ham, da den 18-årige fremover viste sin fart og ferdigheter for å score sitt syvende mål for Leonardo Jardims lag i 20-minuttet. Wenger sa nylig at han kunne se likheter mellom Mbappe og Thierry Henry, som også spilte for Monaco da han var ung. Wenger forsøkte å rekruttere Mbappe denne sommeren, men den stigende stjernen i fransk fotball - som hjalp Frankrike med å vinne Europas mesterskap i løpet av juli, med fem mål - bestemte seg for å bli tottenham drakt i Monaco. Mbappe scoret et Henry-lignende mål på Stade de la Mosson etter at Kamil Glik åpnet for besøkende. Etter at Keagan Dolly ga ballen bort i nærheten av Monaco straffespark, så kom en serie hurtige pass til at ballen nå Mbappe. Etter å ha sluppet Defender med Et raskt løp på venstrekanten, han samlet ballen og holdt sin ro på å slå målvakt Geoffrey Jourdren med et godt tatt lavt skår, og gjorde det 2-0 etter 20 minutter. Monaco hadde gjort en forsiktig start, men klarte å kaste ut dødfanget fra et sett. Da Thomas Lemar sendte et frispark inn i boksen, savnet Jourdren ballen i sitt forsøk på å slå av og Glik dro hjem til sitt fjerde mål denne sesongen. Montpellier kaptein Vitorino Hilton trakk tilbake laget sitt inn i kampen kort tid etter intervallet med en header i nærmeste stolpe fra Ryad Boudebouzs hjørne, noe som gjorde en spenst finish. Montpellier presset for en utjevning de siste 15 minuttene, manglet en gylden mulighet i tilleggstid da erstatningssuper Souleymane Camara sendte fotballdrakter barn en header på tverrstangen. Monaco ferdig med 10 menn etter Jemersons avskjed for en sen takling på Boudebouz med to minutter igjen. Forward Francois Kamano scoret to ganger som Bordeaux viste klinisk effektivitet i sin 4-0-seier på Caen. Bordeaux konverterte alle fire sjansene og flyttet inn i sjette i stillingen, 19 poeng bak Monaco. Diego Rolan satte gjestene foran Jordan Leborgne 11. minutt etter å ha utnyttet en blunder. Den 21 år gamle Caen midtbanespilleren mistet helt ballen da han forsøkte å sende tilbake til målvakten. Den Uruguayanske angriperen skjøt ballen, løp ned halvdelen av banen og kom ut på toppen av sin duell med keeper Remy Vercoutre fra en stram vinkel. Vercoutre var på feil 11 minutter senere da Kamano gjorde det 2-0 med et krøllet skudd fra kanten av området. Ballen sprang rett foran Vercoutre, som reagerte for sakte og traff hans klaring inn i nettet. Kamano fordoblet sin telle i 63. minutt manchester united drakt med en fin finish etter dribling over to Caen-spillere og Jaroslav Plasil fullførte rutten med et siste minuttsmål.