billige fotballdrakter, fotballdrakter på nett

Angel Di Maria slår sin forsvarer før han scorer et mål mot Guingamp på søndag. Paris Saint-Germain flyttet tilbake til andreplass i Ligue 1 og reduserte gapet på league-ledere Monaco til tre poeng med en 4-0 seier over Guingamp på Parc des Princes. Til tross for den omfattende poenget hadde Unai Emerys lag ikke alt, og da Angel Di billige fotballdrakter Maria og Edinson Cavani scoret i rask rekkefølge. Cavani fikk da navnet sitt på scoringslaget igjen midtveis gjennom andre halvdel, og Blaise Matuidi satte isingen på kaken med streik i skadetid. Dimitri Payet viser sin frustrasjon under Marseille s Ligue 1-tegning med united drakt Toulouse. Marseille kjempet til en dødvinner i Toulouse da de ikke klarte å flytte inn i topp fem. Victory ville ha sett OM leapfrog Bordeaux for det siste europeiske stedet, men de måtte betale seg for en 0-0-turnering på Municipal Stadium. Vertene kom nærmest å bryte døddommen etter bare 10 minutter, Martin Braithwaite slo på tvers av en god posisjon. Marseille ble mye fotballdrakter på nett bedre etter intervallet, med Frankrikes internasjonale Dimitri Payet fremover da kampen utviklet seg, men klarte ikke å finne nettet. St Etienne mistet også bakken i sitt forsøk på å jage ned femteplassert Bordeaux etter å ha tegnet 1-1 hjemme hos Nantes, som førte gjennom Prejuce Nakoulmas tidlig streik. Vertene, arsenal drakt nå uten seier ved Stade Geoffroy-Guichard i to måneder, utlignet midtveis gjennom andre omgang da Benjamin Corgnet scoret, men St Etienne kunne ikke finne et vinnende mål.