overskrift inn i nettet real madrid drakt barn i 33. minutt

Nuri Sahin scoret en sublim half-volley for å sette Dortmund foran, før Sunderland kapitaliserte på et sett stykke. Joel Campbell og Alex Iwobi scoret to ganger som Arsenal breezed til en 8-0 seier over den norske side Viking FK på fredag, mens Theo Walcott også nettet sitt første mål for preseason. Gunners ledet 1-0 i pausen og trakk deretter bort med fire mål i en 10-minutters spiss tidlig i andre omgang som deres norske motstandere smuldret. Campbell åpnet poenget da han slått inn for å styre Mohamed Elnenys målstrekkende overskrift inn i nettet real madrid drakt barn i 33. minutt, og gjorde det 5-0 med en hard streik som gikk inn på undersiden av tverrstangen. Med Arsenal som spilte Manchester City i Göteborg, Sverige, hvilte Arsene Wenger på søndag de fleste av hans førstevalgs spillere, men var fortsatt i stand til å nyte en komfortabel seier. Alexis Sanchez og Aaron Ramsey kledde ikke på spillet etter å ha støttet seg på treningen denne uken, men er sannsynligvis mot Manchester City da Wenger forsøker å få dem klar til Arsenals sesongåpner mot Liverpool den følgende søndag. Midtback Gabriel Paulista var tilbake etter å ha savnet lagets amerikanske tur med tonsillitt, og signaliserte at han skulle være egnet for Liverpool-spillet som Gunners takler uten langsiktig fravær Per Mertesacker. Tottenham Hotspurs Premier League-forberedelser traff opp et mål som mål fra Harry Kane, Erik Lamela, Dele Alli, Vincent Janssen og Shayon Harrison hjulpet dem til en ettertraktet 6-1-seier over Inter Milan i Oslo. Begge lagene kalt sterke start-ups for billige fotballdrakter kampen på Ullevaal Stadium, og det var en konkurransefortrinn for en spennende første halvdel. Spurs tok ledelsen i tilfeldige tilfeller da Inter fullback Cristian Ansaldi ble dømt til å ha fouled Kyle Walker inne i straffesparket, til tross for at han hadde ballen i sin besittelse på det tidspunktet. Det var en tvilsom straff for å si mildt, men Kane gjorde det telle med en ettertraktet mål fra stedet med bare fem minutter på klokken. Spurs gjorde en rekke endringer i pausen, og en av disse, sommeren signeringen Janssen, gjorde det bra å ta opp Alli for Spurs 'tredje, før Kane satte seg i sitt andre av kampen i 57 minutter. Inters forpliktelse til spillet fordammet da andre halvdel gikk fram og Spurs begynte å løpe opp, med Janssen legge en femtedel med en ryddig finish i nederste hjørne når en-mot-en med Samir Handanovic. Og det er fortsatt tid paris saint germain drakt kortermet for litt glasur på kaken da ungdommer Harrison, fra benken som en erstatning, tucked home Lamela s uselvisk tilbaketrukket for sitt første seniormål. Lamine Kone scoret et andre halv mål for Sunderland for å hjelpe Premier League-siden å trekke 1-1 med Borussia Dortmund i en preseason-vennlig i Østerrike. Nuri Sahins skudd fra rett utenfor straffesparket i det 17. minutt ble avbøyet i målet for å gi Thomas Tuchels side en tidlig 1-0 ledelse. Dortmund dominert besittelse i kampen, men Sunderland gravd inn på forsvaret for å holde Bundesliga-klubben til bare ett mål og utvide ubeveget runde i fem kamper i preseason. Tuchels lag slo Manchester United 4-1 for å slå av International Champions Cup før de tapte til Manchester City på straffespark seks dager senere. Dortmund spiller Bayern München i den tyske Super Cup 14. august mens Sunderland starter sin Premier League-kampanje real madrid drakt bort til Man City den 13. august. I en Premier League-La Liga-vennlig, fremmet Burnley 1-1 med Real Sociedad. Andre Grey scoret et sent mål for Clarets - hans niende telle i seks preseason-spill - for å legge ut vilkår etter at Raul Navas hadde ledet La Real foran første halvdel.