hvis mål var laget fotballdrakter 1-1 før halvtid

Socceroos-forsvareren Trent Sainsbury har lashed ut på den tidsspillende taktikken fra Saudi-Arabia etter en oppvarmet AFC-verdensmesterskapskvalifikator der begge trenerne mistet sitt kjølige. Australia måtte betale seg med en 2-2-trening i Jeddah fredag ​​morgen, men kampen truet med å koke over i andre omgang da saudiske spillere begynte å bukke under 30 grader celcius varme og fuktighet. Når forsvarer Omar Othman falt til bakken med krampe, en godjuventus drakt barn50 meter fra ballen, spurte spillere og fans for hjemmebanen Socceroos slutte å spille, slik at han kunne søke behandling. Til slutt førte kaptein Mile Jedinak og startet ballen i berøring - men ikke før den sjuske assistenten Mark van Bommel stormet over til den australske benken for å remonstrate med Ange Postecoglou, som ble reagert av den fjerde offisielle. 'Selv etter at de har scoret i de første fem minuttene, har du fått folk til å fortelle dem å holde seg i hjørnet og prøve å suge opp minutter. Det er latterlig, 'sa Sainsbury, hvis mål var laget fotballdrakter 1-1 før halvtid. 'Da går de ned med krampe når de er ledende 1-0. 'Lite ting som det kommer på nervene dine fordi det ikke er bra for fotball.' Postecoglou prøvde å spille ned spyttet som 'ingenting viktig', men var tydelig utilfreds med hele episoden. 'Jeg trodde ikke vi trengte å sparke det fordi de hadde mulighet til å sparke det og bestemte seg for å angripe. Vi gjorde det rettferdige,' sa han. Australia mistet sin perfekte rekord i Jeddah mot en saudisk side som også vant sine to barcelona drakt barn kampe. Sainsbury sa at uavgjort føltes som et tap for Socceroos etter at de kom tilbake fra et mål ned for å ta en 2-1-ledelse. 'Åpenbart kommer hit i varmen og får et poeng, noen ville være fornøyd,' sa han. 'Vi er virkelig skuffet over chelsea drakt kortermet at vi ikke fikk de tre poengene, jeg trodde vi fortjente det ... men vi kunne ikke fortsette og avslutte dem.' Australia påtar seg Japan i hvilke former som en viktig gruppe B sammenstøt for begge sider på tirsdag i Melbourne.